NOMAA | team

 
Transient

NOMAA | architectuur&interieur is opgericht door Marco Jongmans. Marco Jongmans studeerde Bouwtechnologie aan de HTS te Rotterdam en Architectuur aan de Technische Universiteit Delft en de University of Illinois at Chicago in de Verenigde Staten. Tijdens zijn studie werkte hij enkele jaren als educatief medewerker en assistent-curator bij het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) in Rotterdam en gaf hij lezingen over architectuur. Marco heeft tijdens en na zijn studie bij diverse gerenommeerde architectenbureaus gewerkt. Zo liep hij o.a. stage bij Van Berkel & Bos (nu UN Studio) en werkte hij enkele jaren bij onder meer Claus en Kaan Architecten en Geurst & Schulze Architecten. Naast zijn werkzaamheden als architect is Marco regelmatig 'visiting-critic' bij een aantal bachelor en master ontwerpstudio's aan de Technische Universiteit Delft. 

Het werk van Marco Jongmans is meerdere malen genomineerd voor diverse prijzen. Zijn HTS afstudeerpproject (i.s.m. Menno Faber) werd in 1997 genomineerd voor de AVBB-prijs (regio Waterweggebied). In 2000 won hij de eerste prijs in de besloten prijsvraag ‘Delftse Bruggen in de Haarlemmermeer’  (project gerealiseerd in 2003) en maakte hij onderdeel uit van het Claus en Kaan team voor het kantoor IPMMC in Utrecht dat de Beton Prijs 2011 in de categorie Utiliteitsbouw won. 

 

Meer informatie vindt u op Linkedin.

(foto: Hannes Ochmann)

 

Per project werkt NOMAA|architectuu&interieur samen met diverse partners en specialisten. Deze zijn geselecteerd op basis van hun ervaring, kwaliteit en toegevoegde waarde. Partijen waar mee samengewerkt wordt zijn onder andere: Anne Laansma TuinenBouwtechnisch adviesbureau Van den Meerendonk, Bugel Hajema adviseursBuro Walet, Cees Pronk Bad en WonenChristi StylingConstructiebureau Vreeken, CulimaatGaggenau, BulthaupJurgen Smit TuinenKreon, Marjon Hoogervorst Photographer, MHBPelserHartman, Pitt Cooking, Sebastian van Damme, Uil Interieurs en De Rooy metaaldesign.