Bent u na het bezoek aan onze website geïnteresseerd geraakt en wilt u verder spreken over de mogelijkheden dan horen wij graag van u. Op de contactpagina vindt u de contactgegevens.

Een eerste afspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend en kan zowel overdag als 's avonds bij u thuis, op uw kantoor of op het bureau in Rotterdam plaatsvinden. Het is voornamelijk een oriënterend gesprek waarin wij allereerst kennis met elkaar maken en samen met u uw vraag geïnventariseerd wordt. Aan de hand hiervan bespreken we de verschillende mogelijkheden en de wijze waarop NOMAA u hierbij van dienst kan zijn.

Wij snappen dat voor veel opdrachtgevers het ontwerp- en bouwproces een niet alledaagse bezigheid is. Een proces dat soms onoverzichtelijk en risicovol overkomt. Alleen een kennismakingsgesprek biedt dan ook niet altijd voldoende houvast om te beslissen met welk partij u in zee wilt gaan. Indien gewenst kunnen wij op basis van het eerste gesprek een (globaal) schetsontwerp voor u maken. Voor ca. €500 - €1.000 (afhankelijk van de complexiteit en grootte van het ontwerp) ontvangt u dan een boekje waarin door middel van plattegronden en drie dimensionale beelden een eerste oplossingsrichting gegeven wordt. De genoemde kosten worden, indien het tot een daadwerkelijke opdracht komt, in de offerte met het honorarium verrekend. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om per fase opdracht te verstrekken. Mocht u onverhoopt ontevreden zijn over het ontwerp of om een andere reden het project willen stoppen, dan kan dit per fase gebeuren. Tijdens het oriënterend gesprek kunnen wij hier u meer over vertellen. 

Indien u besluit om met ons verder te gaan, zullen wij u een passende offerte maken. Op basis hiervan besluit u uiteindelijk of u samen met ons aan uw nieuwe huis, kantoor, praktijk of interieur wilt gaan werken. We helpen u graag.

NOMAA|architectuur&interieur is werkzaam door heel Nederland.